KIJK Tipt: de smartphone TCL 20L+

KIJK-redactie

2021-08-04 09:00:00

TCL 20L+

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

TCL 20L+

De visuele ervaring. Daarop richt de TCL 20L+ zich. Door ‘geavanceerde displayoptimalisatietechnologie’ kun je scherpere details en grotere contrasten zien op het Full HD-scherm van 6,67 inch. Bovendien is-ie de eerste beller met gecertificeerde Circular Polarization Display-technologie, waardoor de kleuren ook bij fel zonlicht perfect te zien zijn. Je kúnt ermee bellen, maar er dus ook gewoon de hele dag naar kijken.

Meer specs op www.tcl.com

De zeven steden

In dit boek vertelt historicus Violet Moller hoe de Wetenschap zich heeft ontwikkeld tussen de klassieke oudheid en de renaissance; een periode die van groot belang is geweest voor ons huidige denken.

Uitgever J.M. Meulenhoff

NecroFuzzicon

De mafste gitaarpedalenmaker van de wereld is terug. Twee jaar heeft de Eindhovense Dr. No eraan geknutseld, maar hier is de NecroFuzzIcon dan: een three silicon transistor-effectpedaal, met een fuzzknop en een volumeknop, in de vorm van een mythisch en heilig boek. De gitaargadget is onderdeel van Sorcière, een geheimzinnig en wazig project vol voorinschrijvingen en puzzels en rituelen en limited editions. Want je bent de mafste gitaarpedalenmaker van de wereld of je bent het niet.

Lees meer op https://shop.drno-effects.com

Deze en nog meer boeken en gadgets staan ook in KIJK 8/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKEMeer KIJK tipt

Nieuwste editie

Met onder andere: Militair maatwerk - Bibberend of zwetend naar de top - De kracht van de kudde