KIJK Tipt: Sony Walkman® Signature Series

KIJK-redactie

04-05-2022 09:00:00

Sony Walkman

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Planten onder de loep

Hortus botanicus

In de Leidse Hortus botanicus vind je vanaf februari elke maand nieuwe toepasselijke fun facts in de tuin: nieuwsgierigmakende feitjes waarover je via een QR-code meer informatie krijgt.

Hortus botanicus Leiden

Sony Walkman

Sony Walkman® Signature Series

Een goed materiaal is het halve werk. Daarom heeft de NWWM1ZM2 een chassis van 99,99 procent puur, verguld en zuurstofvrij koper. Dit oxygen free copper zorgt voor een sterkere digitale basis en een hogere rigiditeit, waardoor elk instrument ervaren wordt als bij een live optreden, met helder en ruimtevullend geluid dat als het ware opstijgt vanuit de stilte. Geen idee of dat ergens op slaat, maar het klínkt wel indrukwekkend. En dat is de bedoeling van een walkman.

Meer materiaalinfo op www.sony.nl

Pottery wheel machine

Uniek portable pottery

Hét taboe van deze tijd? Dat is het leed van de miljoenen mensen die niets liever willen dan thuis potten bakken, maar simpelweg niet de ruimte hebben om zo’n draaischijf te installeren. Hoezee, want nu is er de Uniek: een draagbare pottery wheel machine set om op te kliederen en kleien. Je werkoppervlak heeft een doorsnede van slechts 65 millimeter, maar je moet érgens beginnen. Haalde tonnen op via Kickstarter. Wij kunnen niet wachten op de campagne voor een mini-oven.

Draai door op www.kickstarter.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 5/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws