KIJK Tipt: Super Mario Horloge

KIJK-redactie

22 February 2023 09:00

Casio G-Shock horloge met supermario erop

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: een horloge met Super Mario erop.

Gamewatch

Casio G-shock horloge met Super Mario erop

Een horloge met de klassieke Super Mario erop. Meer hoef je eigenlijk niet te weten. Maar voor de gezelligheid toch wat extra info: de rand is even rood als Mario’s petje, alle lettertypes hebben een 8-bit-uitstraling, in het glas is het schild van een Koopa Troopa gedrukt, en bij het inschakelen van de achtergrondverlichting verschijnt de beroemde loodgieter zelf even in beeld. O ja, en de DW5600SMB-4 van Casio G-Shock is een limited edition en dus waarschijnlijk al uitverkocht.

Plaatjes kijken kan wel nog, op www.casio.nl

Klascomputer

B1102-laptop

Lekker stevig! De nieuwe B1102-laptops van ASUS voldoen namelijk aan de military-grade standards op het gebied van robuustheid. De kleine computers hebben bijvoorbeeld rubberen beschermbumpers, een spatbestendig keyboard, toetsen die extra goed vastzitten, en een antimicrobiële afweerlaag op alle belangrijke oppervlakken. Toch zijn de 11,6-inch rekenmachines niet bedoeld voor militairen in gevaarlijke conflictgebieden, maar voor jonge studenten in klaslokalen.

Ingerukt naar www.asus.com

Waarom succes een kwestie van geluk is

Waarom succes een kwestie van geluk is. Geschreven door Huub Buijssen

In dit boek toont psycholoog Huub Buijssen op basis van Wetenschappelijk onderzoek aan dat geluk in het zakenleven, het topvoetbal, de literatuur en de wetenschap vaak een beslissende rol speelt.

Neem een kijkje in het boek

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 3/2023.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer Nieuws