In-ear headphones, Fitbit Charge 4 en de Minecup

KIJK-redactie

22-05-2020 11:59:00

Minceup

Hightech headphones, een Fitbit-fitnesstracker met gps en Spotify en een onhandige mok: een selectie van de gadgets die we bespreken in de nieuwe editie van KIJK.

Luister!

headphones

De WF-XB700 verdient een plekje in deze rubriek. De in-ear headphone van Sony heeft namelijk de Extra Bass-technologie, die zorgt voor… nou ja, voor extra bas natuurlijk. En de oorspeaker heeft ook nog eens een ergonomisch Tri-hold-design voor een comfortabele pasvorm én een handig oplaaddoosje. Maar het belangrijkste: in het persbericht over deze luisterrakker werd gesproken over ‘handige handsfree-functies’. En dat was écht te goed om te laten liggen. Interesse?

Check www.sony.nl

Minecup

minecup

Onhandig en awkward. Zo ziet deze koffiemok met Minecraft-thema er inderdaad uit. Maar goed, de Minecraft Pickaxe Mug is wel lekker vierkant (zoals het hoort in de ‘overworld’ van de game) én hij is lekker groot (voor meer dan een halve liter koffie tijdens nachtelijke speelsessies). En eerlijk is eerlijk… Onhandig en awkward, dat zijn de spelers van Minecraft toch ook?

Grapje! Echt! Maar de site is: www.firebox.com

Hipbit

fitbit

De eerste Fitbit-fitnesstracker met gps en Spotify. Dat is de Fitbit Charge 4. De gezondheidsmeter houdt behalve je hartslag en je verbrande calorieën en je slaappatronen dus ook je locatie én je favoriete muziek bij. Die hippe snufjes had Fitbit eerder al in een duurdere smartwatch gestopt, maar nu dus eveneens in een goedkoper armbandje. Het is maar dat je het weet.

Bestellen kan op www.fitbit.com

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws