Macro-gsm, Predator X32, puntgave puntenslijper

KIJK-redactie

16-04-2020 14:59:14

puntenslijper

Een raketpuntenslijper, de LG K61 en een monitor voor gamers: een selectie van de gadgets die we bespreken in KIJK 5/2020.

Puntgaaf

Wij vinden heel veel dingen gaaf: het heelal, ruimtevaart en astronauten, buitenaards leven, superclusters en supernova’s, de NASA, sterren en planeten en manen, zwarte gaten en witte dwergen, raketten en rovers, capsules en sondes, zwaartekracht en lichtsnelheid, gammaflitsen, big bangs en big rips, gasreuzen en ijsdwergen en quasars. O ja, en natuurlijk deze Rocket Pencil Sharpener, een puntenslijper in de vorm van een ruimteraket.
Ook fan? Check www.suck.uk.com.

Beeldspraak

Een monitor voor gamers. Dat is de Predator X32 van Acer. Het 32-inch IPS-scherm (met een kijkhoek van maximaal 178 graden) ondersteunt Nvidia’s G-Sync en heeft een VESA Display HDR 1400-certificering; belooft een brede contrastverhouding en een uitgebreid kleurenpalet; werkt met een lokaal te dimmen mini-ledpaneel met UHD-resolutie (3840 x 2160 puntjes), 1152 individuele zones en een helderheid tot 1440 nits; én brengt talloze specs die gewone mensen he-le-maal niks zeggen. Gelukkig zijn gamers geen gewone mensen.

Site: www.acer.com

Macro-gsm

Dikke kans dat ook jij geregeld slapeloze nachten hebt omdat je jezelf helemaal opvreet over het feit dat LG de telefoons in de K-serie niet uitrust met een macrolens. Welnu, goed nieuws voor jou. Deze verse boreling, de K61, is namelijk voorzien van een quad-cameraopstelling, opgebouwd uit een primaire camera met hoge resolutie (48 megapixel), een groothoeklens (8 megapixel), een dieptesensor (5 megapixel) én voor het eerst in de reeks een macrolens (2 megapixel). Welterusten!

Meer info op www.lg.com

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws