Toplaptop, gelikte muis en mini-space invaders

KIJK-redactie

23-07-2020 12:00:00

muis gamingmuis

De Surface Book 3, een overdreven gamingmuis en een nieuw spel van Tiny Arcade: een selectie van de gadgets die we bespreken in de nieuwe editie van KIJK.

Toplaptop

Onze krachtigste laptop ooit. Zo zet Microsoft de Surface Book 3 in de markt. Door de quad-core-processors van de tiende generatie is hij 50 procent sneller dan zijn voorganger, door de nieuwe NVIDIA GTX GeForceprocessor biedt hij coolere graphics dan eerdere modellen, en door de vernieuwde accu en verbeterde standby-modus is de batterijduur langer dan die van zijn broertjes. Best goed om te weten dat je voortaan ook Facebook kunt checken en Mijnenveger kunt spelen op Microsofts krachtigste laptop ooit.

Bestellen kan op www.microsoft.com

Geklikt

Heb je werkelijk zes Programmeerbare knoppen nodig? Móét de sensor tot 8000 dpi aankunnen? Is RGB-verlichting met 16,8 miljoen kleuren en verschillende helderheidsniveaus een noodzakelijkheid? Zal het exclusive metal spring button tensioning system onder de knopjes ooit écht je leven redden? En is communicatie met maximaal 1000 reacties per seconde van vitaal belang? Natuurlijk niet, maar de Logitech G203 LIGHTSYNC gamingmuis heeft het wel allemaal.

Kost 40 euro op www.logitechg.com (geen tikfout)

Nostalgie

Inderdaad: hieronder zie je een tabletop-arcade-versie van de klassieke schiet-maar-lekker-tot-je-een-ons-weegtvideogame Space Invaders. Maar correct: ditmaal in een miniatuurversie van ongeveer 10 bij 8 bij 5 centimeter. En juist: de gelicenseerde knaller is toch gewoon uitgerust met het volledige spel, een full-color en hires-scherm, lekkere geluidjes, een joystick én twee richtingsknoppen. En yes: deze Space Invaders Tabletop Edition van Tiny Arcade móét je hebben. Schot in de roos.

Vlieg naar www.superimpulse.com

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws