‘KIJK Live! is tof om mee te maken’

Naomi Vreeburg

06-11-2015 16:00:54

KIJK Live! 13 in Sonnenborgh, Utrecht

Wat KIJK Live! zo uniek maakt? En waarom je er echt bij moet zijn? Je hoort het in dit filmpje. 

Meer dan twee jaar geleden startten we KIJK Live! op, een kleinschalig evenement waarbij een aantal deskundige sprekers vertelt over typische KIJK-onderwerpen. En het bleek een succes; inmiddels hebben we zestien edities mogen maken. Wat je kunt verwachten van dit event? Bekijk het in onderstaand filmpje.

“Als je naar KIJK Live! komt, voel je tot in de vezels van je hele lijf wat coole wetenschap en techniek behelst”, vertelt KIJK-hoofdredacteur Inge Fraters enthousiast. Ook schrijver en KIJK-columnist Ronald Giphart is fan van het evenement: “Je krijgt antwoorden op vragen waarvan je niet wist dat ze bij je leefde. Hele goede antwoorden.”

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

De eerstvolgende editie van KIJK Live! – alweer de laatste van dit jaar – is op dinsdag 24 november in sterrenwacht en museum Sonnenborgh, Utrecht. Het officiële programma duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur en na afloop een borrel tot 22.30 uur (drankjes zijn voor eigen rekening).

De toegang van KIJK Live! is gratis. Erbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als titel ‘KIJK Live! Utrecht’ en in het bericht de namen van de bezoekers. Of geef je op via de site Meetup.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Filmpjes