Heb jij een vraag voor KIJK Antwoordt?

André Kesseler

14-12-2018 11:59:47

KIJK Antwoordt

We zitten te springen om vragen voor een van de leukste rubrieken in KIJK. De vijf beste vragen krijgen de KIJK 50 jaar-special toegestuurd!

In KIJK kun je, naast geweldige artikelen en fraaie foto’s, ook maandelijks antwoorden vinden op heel uiteenlopende vragen. Die krijgen we van jullie, onze nieuwsgierige lezers. Maar omdat we er elke maand flink wat behandelen, begint onze voorraad voor KIJK Antwoordt op te drogen. Kortom: we willen meer vragen!

Dus heb je altijd al de vraag willen stellen waarom je ontlasting zwart wordt als je trekdrop hebt gegeten? Of waarom het geen goed idee is om water in het Groningen gasveld te pompen om zo aardbevingen te voorkomen? Dan ben je te laat. Want die vragen zijn net door andere KIJK-lezers gesteld en staan in een van de volgende nummers van KIJK.

Maar heb je een andere vraag over pak-‘m-beet ruimtevaart, je lijf, een huisdierenergietechniek, of het heelal? Als de vraag ook interessant is voor de overige lezers en we hem dus in KIJK kunnen plaatsen, nemen we hem in behandeling.

Onze experts, elk deskundig op hun eigen gebied, staan te trappelen om je antwoord te geven. Dus kom maar door: [email protected]! En wie weet krijg jij de KIJK 50 jaar-special toegestuurd.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK antwoordt