‘HEXA-robot goes Kickstarter’

André Kesseler

16-08-2017 15:59:57

HEXA-robot

Eén van de grappigste en meest veelzijdige robots van dit moment is klaar voor de volgende stap.

De mensen van Vincross, de ontwikkelaars van HEXA, geven het eerlijk toe. Robots hebben de toekomst, maar er moet nog heel wat gebeuren voordat ze ons in het dagelijkse leven kunnen helpen met allerlei klusjes. De robots van nu zijn volgens Vincross óf veel te complex, óf veel te simpel zodat ze eigenlijk niet veel meer zijn dan kinderspeelgoed.

Hebben?

Daar willen ze, met de HEXA als basis, best iets aan doen, maar daar is geld voor nodig. En dus zijn ze een Kickstarter-campagne begonnen waarbij je voor 499 dollar of meer zo’n bijzondere robot aan kunt schaffen. Ze hopen op die manier 100.000 dollar bij elkaar te brengen om HEXA en robotica in het algemeen een niveautje hoger te tillen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bronnen: Kickstarter / Wired / Vincross

Beeld: Vincross

Lees ook:

KIJK 8/2017Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer (geen verzendkosten). Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws