WNF deal: meet & greet met André Kuipers

KIJK-redactie

25 January 2012 13:00

André Kuipers

Astronaut André Kuipers in het echt ontmoeten? Ga dan nu een deal aan met het Wereld Natuur Fonds.

André Kuipers, de Nederlandse astronaut die momenteel deel uitmaakt van de bemanning van het ruimtestation ISS, is hot; dat merken we wel aan ons sitebezoek. Zowel het interview dat Sander Koenen met hem had als ons antwoord op de vraag ‘Wanneer is het ISS boven Nederland te zien?’ behoren al weken tot de best gelezen pagina’s op KIJK.nl. Vandaar dus dat we er even op wijzen dat het via het Wereld Natuur Fonds mogelijk is om Kuipers over een paar maanden in het echt te ontmoeten.

André Kuipers (WNF)Daar moet je dan wel even het goede doel voor steunen. De ‘deal’, zoals het WNF dat noemt, is dat je 15 euro geeft aan een project om het gebied rond de Afrikaanse Zambesi-rivier te beschermen en WNF-donateur wordt voor 2 euro per maand. In ruil daarvoor wordt je dan één van de 150 mensen (waarbij geldt: vol is vol) die een meet & greet met Kuipers krijgen op een nog te bepalen datum, bij het WNF te Zeist.

Wil je deze deal aangaan, dan kan dat voor 10 februari 2012 via deze pagina. Er zijn ook andere WNF deals die je kunt sluiten.


Meer Nieuws