Heineken introduceert autonome B.O.T.

Laurien Onderwater

29-06-2021 12:00:00

Heineken B.O.T.

De B.O.T. – of Beer Outdoor Transporter – volgt je overal en kan ondertussen tot twaalf blikjes bier koel houden.

Ook al lijkt het niet zo als je nu naar buiten kijkt, de zomer is toch echt gaande. Gelukkig zijn er zonnigere dagen op komst en die vragen om een koud biertje. Sjouwen met een koelbox is volgens Heineken geen doen en daarom ontwikkelde het bedrijf een robot, of nou ja, een B.O.T. Een Beer Outdoor Transporter, om precies te zijn.

Lees ook:

B.O.T.

De B.O.T. is allesbehalve een doorsnee koelbox, want hij wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. Het wagentje volgt autonoom bierliefhebbers en houdt ondertussen het pils koud. Het enige nadeel is dat de koelkast-op-wielen slechts 12 blikjes bier per keer kan meenemen en dat de bot niet te koop is. Heineken verloot er een paar. Vanaf 1 juli kun je meedoen aan de loting.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bronnen: Heineken, Engadget

Beeld: Heineken

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Filmpjes