KIJK Tipt: DJI Mini 3 Pro

KIJK-redactie

31 August 2022 09:00

DJI Mini 3 Pro

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Mini-drone

DJI Mini 3 Pro

Het is verkeerd om wetten te overtreden. Maar je mag er soms wel net onderdoor vliegen. Met de DJI Mini 3 Pro bijvoorbeeld. Deze drone zit namelijk vol met camera’s voor 60-fps-video, tridirectional obstacle sensing en negentig-graden-gimbal-draaimogelijkheden – maar hij houdt zijn gewicht netjes op 249 gram. Ideaal, want dat is 1 gram onder de je-moet-opcursus-om-met-dit-speelgoed-te-mogen-vliegengrens. Lekker legaal allemaal.

Vlieg naar www.dji.com

Het eiland dat Higgs heet

Het eiland dat Higgs heet

Tien jaar geleden werd het higgsboson ontdekt. Medeontdekker van het deeltje Stan Bentvelsen en journalist Martijn van Calmthout schreven er deze reisgids over.

Multisynth

multisynth

Honderd keer beter. Zo presenteert de OP–1 field zich ten opzichte van zijn voorganger. De muzikale synthesizer heeft namelijk honderd kleine en grote verbeteringen gekregen. Denk aan: nieuwe drumkits, een vers reverb-effect, een frisse synth-engine, een click-to-hold-sequencer, meer midi- en audioverbindingen, een grotere sampleopslag, vier nieuwe tapestijlen, een gedetailleerdere sample-editor, een ingebouwde handleiding, een sterkere batterij, een speaker met passieve radiator, een scherper scherm, een hogere prijs en nog… 87 andere dingen.

Meer specs op https://teenage.engineering

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 9/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt