De leukste KIJK-cadeaus voor onder de kerstboom

KIJK-redactie

14 December 2023 15:00

Verschillende KIJK-producten op een kerstachtergrond, goede kerstcadeaus

Kerst komt er weer aan, en wat is nou een leuker cadeau dan een tijdschrift? KIJK geeft je vijf cadeautips die je tot en met 21 december met korting kunt bestellen!

KIJK Scheurkalender 2024

KIJK scheurkalender 2024

KIJK Magazine bestaat al 56 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een icoon. De KIJK-scheurkalender staat dan ook vol intrigerende en verrassende feiten uit de wereld van de wetenschap en technologie. Altijd al willen weten hoe koffie cafeïnevrij wordt gemaakt? Waarom er geen vliegtuigen met een dieselmotor zijn? Of hoeveel energie onze organen verbruiken? In deze scheurkalender krijg je het antwoord op deze en nog een heleboel andere vragen.  

Bestel hem nu voor slechts € 12,75 in plaats van € 16,99!

Vroeger & Nu-special

Cover van KIJK Vroeger & Nu-special

KIJK bestaat al meer dan 50 jaar en in die lange geschiedenis schreven we over de meest uiteenlopende ontwikkelingen in de wetenschap en techniek. In deze special blikken we terug op historische verhalen uit KIJK. We onderzoeken hoe er een halve eeuw geleden over de toekomst werd gedacht en wat er van al die dromen is uitgekomen. De special is een combinatie van fraai geïllustreerde historische KIJK-verhalen en nuttige informatie over de huidige stand van wetenschap en techniek. Je bestelt de KIJK-special voor slechts € 4,99, dat is maar liefst 38 procent korting.

Ga snel naar onze shop en haal deze bijzondere special in huis

Complot-special

Complottheorieën zijn van alle tijden, maar vooral door social media en de coronacrisis groeit het aantal flink. In deze unieke special van maar liefst 300 pagina’s ontleden we 55 wereldschokkende samenzweringen: van de macht van de pillenmaffia tot de moord op Pim Fortuyn en van de ongrijpbare Illuminati tot de aanslagen op 9-11. In deze extra dikke, rijk geïllustreerde en fraai vormgegeven special analyseert KIJK elke theorie en scheidt de feiten van de geruchten.

Koop de special hier voor slechts € 12,95, dat is 28 procent korting!

KIJK op de wereld

Cover van KIJK op de wereld

“Jaren geleden kwam iemand bij KIJK Magazine op het briljante idee om een artikel met een satellietfoto van Google Earth te illustreren. Tijdens het zoeken naar die foto bleek dat er nog veel meer fraaie satellietopnamen zijn van bijzondere plekken op aarde. Genoeg om de lezers van KIJK er tien jaar lang elke maand mee te verrassen. Al met al een uitstekend moment om de foto’s en de interessante verhalen ook met de rest van de wereld te delen. Daarom hebben we de zestig opmerkelijkste foto’s van onze aarde samengebracht in dit fraai gebonden (koffietafel)boek.” – André Kesseler, Hoofdredacteur KIJK Magazine

Bestel hem hier voor € 11,99, dat is 33 procent korting!

Koude Oorlog special

Cover KIJK Koude Oorlog special

De Spaanse-Amerikaanse schrijver, dichter en filosoof George Santayana schreef al in 1905: “Zij die zich het verleden niet kunnen herinneren, zijn gedoemd het te herhalen.” Daar is deze special voor; om ons eraan te blijven herinneren hoe de Koude Oorlog is ontstaan en hoe de strijd tussen oost en west de wereld decennialang in zijn greep heeft gehouden. Het is een goed moment om daarbij stil te staan. Niet alleen laten de recente gebeurtenissen maar weer eens zien hoe kwetsbaar vrede is. Het is ook 76 jaar geleden dat president Harry S. Truman voor het Amerikaanse congres zijn Truman Doctrine uiteenzette en daarmee het startschot gaf voor die Koude Oorlog. Alles daarover en nog veel meer vind je in deze bijzondere KIJK-special.

Bestel de special met 41 procent korting voor slechts € 4,99!

Het perfecte cadeau nog niet gevonden? Hier vind je nog meer afgeprijsde KIJK-producten die uitstekende kerstcadeaus zijn!

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt