Filmpje: het neurologisch nut van linkshandigen

kijkmagazine

12-05-2014 11:00:34

Roel Willems - header

Op KIJK Live! sprak neuroloog Roel Willems over linkshandigheid en hersenonderzoek. Bekijk nu het filmpje!

“Linkshandigen kunnen ons meer vertellen over de hersenen dan we dachten.” Dat stelde neuroloog Roel Willems (Radboud Universiteit Nijmegen) tijdens de vorige editie van ons gratis evenement KIJK Live! Wat hij daar precies mee bedoelt? Bekijk het filmpje van zijn presentatie, gemaakt door MaMedia.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Meer weten? Lees ook het interview met Roel Willems in KIJK 5/2014!

De volgende editie van KIJK Live! wordt gehouden op donderdag 15 mei. Lees hier en hier meer over het programma. Erbij zijn? Geef je op via de site Meet-up, of stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp ‘Aanmelding KIJK Live! 15 mei’, waarin je de namen en mailadressen vermeldt van jezelf en eventuele andere bezoekers die met je meekomen.

Let op! Dit is de voorlopig laatste KIJK Live! in Amsterdam. Na deze editie gaan we experimenteren met andere locaties en verwachten we ook een zomerstop in te lassen. Dus grijp je kans en kom op 15 mei!

Filmpje: MaMedia, foto: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws