Nu te koop: extra dik zomernummer van KIJK!

Laurien Onderwater

22-05-2020 06:59:00

zomernummer KIJK

Surf snel naar onze webshop, want de nieuwste editie van KIJK ligt in de (virtuele) schappen. Met op de cover: de emoe-oorlog en zes andere bizarre conflicten. 

We snappen dat je in deze tijd niet naar de winkel wilt gaan om het nieuwste KIJK-nummer te kopen. Daarom kun je de editie online bestellen. En je hoeft tijdelijk geen verzendkosten te betalen! Gebruik de code ‘GRATIS’ bij het afrekenproces.

Oorlog is een serieuze zaak, want het gaat immers over leven en dood. Toch werken sommige gewapende conflicten ook een beetje op de lachspieren. KIJK presenteert: vreemde oorlogen waarvan je mogelijk nog nooit gehoord hebt, maar die je zeker moet leren kennen.

Verder in dit zomernummer:

  • Over welke eigenschappen moet een virus of bacterie beschikken om een pandemie te veroorzaken?
  • Schrijver Wim Daniëls is een graag geziene gast in radio- en tv-programma’s. En dit keer praat hij in KIJK over zijn grote passie: taal.
  • Iemand digitaal laten zeggen wat jij wilt: het kan met voice cloning. Én je hebt er maar een paar seconden voor nodig.
  • We zien onszelf als superieur aan de neanderthaler, maar uit recent onderzoek blijkt dat deze uitgestorven mensachtige helemaal niet zo dom en wreed was als we denken.
zomernummer

Het extra dikke zomernummer van KIJK ligt in de winkel tot en met 22 juli. Je kunt het ook online bestellen in onze webshop.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws