Filmpje: KIJK Live!-presentatie over zwarte gaten

KIJK-redactie

22-11-2013 09:00:32

Tijdens de derde KIJK Live! vertelde natuurkundige Jan Pieter van der Schaar over zwarte gaten. Bekijk het filmpje van zijn presentatie!

Als je in een zwart gat valt, dan ga je dood. Maar op welke manier? Lang werd er gedacht dat je zou worden verscheurd, maar nieuwe theorieën zeggen dat je misschien wel verbrandt. In KIJK 12/2013 kom je al lezen over de clash tussen de twee mogelijkheden. Theoretisch natuurkundige Jan Pieter van der Schaar (Universiteit van Amsterdam) praatte ons bij op KIJK Live!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
De video werd gemaakt door Ralph Mooijekind van VideoDepartment; heel veel dank daarvoor!

Bekijk ook de presentatie van Diederik Jekel, die tijdens dezelfde KIJK Live!-editie sprak over KIJK, Sanoma en de toekomst van wetenschap in het algemeen, van Martin Eversdijk over bloedspattenanalyses en Dexter, van Sidney Smeets over Kristallnacht en van Arian Visser over kernfusie.

Wil je een keer aanwezig zijn bij KIJK Live! dan kun je je aanmelden via Meet-up. De eerstvolgende editie is op maandag 9 december in de Meet and Workspace van de Beurs van Berlage, Amsterdam. Toegang is gratis; inloop vanaf 19.30 uur.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

De nieuwste editie van KIJK is nu verkrijgbaar