KIJK Live! in Delft: een fotoverslag

kijkmagazine

23 October 2015 15:35

KIJK Live! in Delft

Gisteravond vond in het Science Centre van de TU Delft de zestiende editie plaats van ons evenement KIJK Live! Een fotoimpressie.

Van gewelddadige apen tot gravitatiegolven, en van fijnstof tot de toekomst van onze financiële wereld: de jongste editie van KIJK Live! had weer voor elk wat wils. En met vier beresterke sprekers kwamen de onderwerpen prima tot hun recht – iets waar een enkele worsteling met de PowerPoint-afstandsbediening niets aan kon veranderen.

Of er weer filmpjes komen, weten we op dit moment nog niet. Onze cameraman moest op het allerlaatste moment verstek laten gaan, dus hebben we het evenement opgenomen met wat er ter plekke toevallig aan apparatuur aanwezig was. Momenteel wordt de kwaliteit van dit materiaal bekeken, om te beoordelen of hier behoorlijke filmpjes uit te monteren zijn. Maar in elk geval hebben we de foto’s nog – en mooie herinneringen aan een bijzonder geslaagde editie van ons eigen evenement!

Ook een keer bij KIJK Live! zijn? De volgende editie is op dinsdagavond 24 november in museum en sterrenwacht Sonnenborgh, Utrecht. Hier gaan we het onder meer hebben over het zoeken naar buitenaards leven op verre planeten en de rol van de oude vertrouwde tank in onze moderne wereld. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Opgeven voor de KIJK Live! van 24 november kan door een mail te sturen naar [email protected] met als titel ‘KIJK Live! Utrecht’ en in het bericht de namen van de bezoekers. Toegang is gratis, maar vol is vol!

Beeld: Erik de Klein en Gerben Kamphorst


Meer Foto's