KIJK Live! Maarten den Braber over Quantified Self

kijkmagazine

20-01-2014 09:00:11

Maarten den Braber

Op de vierde KIJK Live! sprak Maarten den Braber over het verschijnsel Quantified Self. Bekijk het filmpje van zijn presentatie!

“Wat kun je met slimme technologie doen om een wereld te maken waarin wij zelf meer aan onze gezondheid kunnen doen?” Dat vroeg Maarten den Braber zich af, nadat hij erachter kwam dat businessmodellen van ziekenhuizen er niet per se voor zorgen dat de patiënten beter af zijn. En zo kwam hij terecht in de wereld van Quantified Self. Op de vierde KIJK Live! gaf hij hier een presentatie over, met veel voorbeelden:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bekijk ook de andere presentaties van deze KIJK Live!: Anthony Brown over de Gaia-satelliet, Stephan van Duin over dierenseks, Sico van der Meer over chemische wapens, en Bart Kruijt over de kwetsbaarheid én veerkracht van het Amazonegebied.

Dit soort presentaties in het echt bijwonen? Morgen is de vijfde KIJK Live! Opgeven kan via de site Meet-up

De locatie is de Berlage Meet & Workspace, Amsterdam. Inloop vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Daarna is er gelegenheid om met de sprekers en de KIJK-redactie na te borrelen. Toegang is gratis; als je iets wilt drinken vooraf, in de pauze en tijdens de borrel, is er een pot waar je 5 euro in kunt gooien.

Beeld: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis