KIJK Live! Vincent Mourik over majorana

KIJK-redactie

05-10-2013 16:00:32

Vincent Mourik

De eerste twee KIJK Live!-edities waren een groot succes. Kon je er niet bij zijn? Bekijk dan nu de presentatie die Vincent Mourik gaf tijdens de allereerste KIJK Live!

KIJK Live! komt nu ook je woonkamer binnen met de opnames van de eerste try-out. Bekijk hieronder het filmpje van het praatje dat natuurkundige Vincent Mourik van de TU Delft gaf over zijn baanbrekende onderzoek naar het majoranadeeltje dat in 2012 groot het nieuws haalde. De video werd gemaakt door Daan van Bergen van VideoLogic; heel veel dank daarvoor!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
Meer weten? Lees het interview dat KIJK eerder had met Mourik over zijn experiment.

Bekijk ook het praatje van Robin ‘RoboCup’ Soetens. De filmpjes van de overige KIJK Live!-sprekers zullen binnenkort op onze website te vinden zijn.

Wil je een keer aanwezig zijn bij KIJK Live! dan kun je je gratis aanmelden via de site Meet-up. De eerstvolgende edities van KIJK Live! zijn op dinsdag 5 november en op maandag 9 december in de Meet and Workspace van de Beurs van Berlage, Amsterdam; inloop vanaf 19.30 uur.

Beeld: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

De nieuwste editie van KIJK is nu verkrijgbaar